2015

Tak a máme to za sebou. Letošní memoriál byl opravdu velice vydařený. Co se týká návštěvnosti, tak to byl jeden z nevydařenějších ročníků. Spousta skvělých lidiček, kteří se výborně bavili a ani nebyl žádný problém i když pivo a lihoviny tekly proudem. Opravdu si toho vážíme, že se všichni přišli jenom bavit. A bylo čím. Všechny kapely podaly perfektní výkon, jenom já jsem měl hlasové problémy, čímž se tímto dodatečně omlouvám. Moc a moc děkuji všem muzikantům, kteří vystoupili bez nároku na honorář. Není to snadné vyšetřit v této uhoněné době čas na zkoušení a já si toho moc vážím. Musím se také zmínit o zvuku, který byl letos luxusní. Pavel a Luďa se opravdu vytáhli. Tolik asi k muzice.
 
Nemohu nezmínit perfektní raut, který připravily naše milé kamarádky a Bob Kytlička. Také ve výčepech se naše stará parta dokonale otáčela . Pořadatelé uhlídali kouření na sále a já za to všem děkuji. Moc děkuji všem kamarádům, za přípravu sálu a za nedělní úklid Samostatnou kapitolou jsou sponzoři, kteří přispěli na tuto akci. Bez této pomoci by to nešlo pořádat.
Takže všichni dohromady jste se zasloužili o to, že jsme mohli věnovat do nemocnice Havl. Brod, dětskému oddělení částku 20.000 Kč. 
 
Tolik asi k letošnímu ročníku a příští rok nás čeká výroční 10. ročník. Budeme se snažit ho ještě vylepšit. Za pořadale Zbyněk Mrkvička.
 

 

Lidičky, tak se nám blíží 5. září, kdy vypukne v sokolovně 9. ročník Memoriálu JM. Dovoluji si vás všechny oslovit a pozvat na tuto akci.
Zahrají již tradiční kapely. Bengál, Fuga, New Titan, Mrkev Band, Liquid Face a Exit. No a ještě jedna kapela, která není na plakátech a to Jada Band.

No myslím, že je to dostatečná záruka dobré muziky! Tak se těšíme.